Home FEEST INFO!

10-jarig bestaan Zelfoogsttuin De Vrije Akker

DATUM:     zaterdag 14 september 2019

TIJD:         11:00 tot 16:00

 


Het 10-jarig bestaan van de tuin wordt op 14 september gevierd met een feestelijke markt met live muziek. Ook zijn er verschillende activiteiten, waaronder workshops volksdansen, wildplukken en wilgen vlechten. Kinderen kunnen spelen in de speeltuin, vilten, beestjes zoeken of pannenkoekjes bakken boven een kampvuur. Op de markt komen kramen met natuurlijke producten, lekker en eerlijk eten, verschillende ambachten en informatieve kramen van natuur- en milieuorganisaties.


De oogstleden van de tuin worden uitgenodigd voor Heel de Akker Bakt!, een bakwedstrijd waarin de deelnemers ten minste één groente moeten verwerken in hun zoete taart, cake of koekjes. De bezoekers van de markt mogen hier ook van proeven.


Tot slot wordt er een dienstenveiling georganiseerd. Hier kunnen particulieren en bedrijven hun diensten, ambachten en producten aanbieden. Tegen opbod worden deze bijzondere veilinggoederen verkocht. De opbrengst zal gaan naar een cadeau voor de oogsttuin: een mooie fruitboom of picknickbank staan op het verlanglijstje. De komende maanden worden bedrijven, organisaties en particulieren benaderd voor het aanbieden van een dienst of product, om de veiling en daarmee de tuin te ondersteunen.


Mocht je geïnteresseerd zijn in het jubileumfeest van De Vrije Akker, hou dan de website in de gaten! Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief blijf je automatisch op de hoogte van het laatste nieuws.


Voor deelname aan de markt of de opgave van een dienst of ambacht voor de dienstenveiling: Mail naar Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken


Buy cheap windows or linux hosting for your small business website. Please consider sitecloud hosting review and hostmonster review.
OSense O-Sense
Natural Joomla Templates designed by Joomla Hosting